De nieuwe Kievitwijk is volop in ontwikkeling en met het project LEA wenst AVERECHTS architecten een nieuwe bijzondere bouwsteen aan deze wijk toe te voegen. Het project bestaat uit de renovatie van het statige voorhuis, met centrale doorgang, tot een restaurant met bovengelegen woongelegenheden (6 studio’s en penthouse), een gemeenschappelijke binnentuin met industrieel karakter en ateliers voor kunstenaars in het behouden magazijn gedeelte. 
Het behoud van de oude betonstructuren van het magazijn is niet louter als getuigenis uit het verleden maar dienen eveneens als leidraad om de terrassen en de verticale circulatie van de studio’s en appartementen te realiseren. Het verleden van de wijk wordt in dit project niet uitgewist maar net omarmd. Klaar om een oase te worden in een omgeving van kantoren, treinen en bedrijvigheid. 
AVR op zoek naar geïnteresseerde koper om project LEA te realiseren in de bruisende wijk KIEVIT in de nabijheid van het Centraal station Antwerpen. Link naar website makelaar: https://www.athomepartners.be/te-koop/detail/3769869/gebouw-voor-gemengd-gebruik-te-antwerpen

Gelijkvloers

Verdieping +1

Verdieping +2

Verdieping +3