Negentig traptreden. Op een bouwperceel van amper 3,5 meter breed en 8 meter diep. Door het werken met split levels is in een compact rijhuis in één klap tien niveaus gecreëerd.
Elke vloer heeft één functie. De trap zet ze allemaal in relatie tot elkaar. Bovendien is het een meegroeihuis. Als de kinderen ouder worden, kan zonder grote ingrepen de privacy gegund worden.
De woning gelegen aan het bruisende Sint Andriesplein heeft op de gelijkvloers en niveau 0.5 een kantoor met vergaderruimte. Grote glaspartijen maken sociaal en ruimtelijk contact met de buurtbewoners en het plein.  Een reversibele kast begint op deze verdieping en loopt door de woning richting de hoogste verdieping. De kast is opgebouwd uit een stellingbouwsysteem met een modulesysteem voor de gesloten kasten. Op de gelijkvloers is het systeem bevestigd aan de dekvloer en op elke verdieping is de kast bevestigd in de draagvloer. De vloer van de vier meter hoge gelijkvloers heeft dezelfde materialisatie als de voorgevel die opgebouwd is uit zwart metselwerk. De raampartijen worden aan de zijkanten en verschuivend in het midden van de gevel onderbroken door metselwerk in claustraverband. Het metselverband zorgt voor privacy in de woon/ verblijfsruimtes en een bijzondere lichtinval en lichtspel in de woning. De hoogte en verticaliteit wordt mede benadrukt door de verdiepingshoge ramen. Achteraan zorgt een patio voor licht en lucht in de woning.
Op de hoogste verdieping heeft de master bedroom zicht over een groot deel van Antwerpen en het bijhorende dakterras.